Star Wars: Squadrons’un Oynanış Tanıtımı, Çapraz Platformlu Mücadeleler Vadediyor

0
Electronic Arts

Yıldız Savaşları’nın büyük bir hayranı olmasanız bile, bir X-kanada veya başka herhangi bir uzay savaş uçağına yerleşmenin cazibesi neredeyse inkar edilemez türden. En azından Electronic Arts’ın, yakında çıkacak dış uzay hava savaşı oyunu Star Wars: Squadrons için umduğu şey bu.

EA, yakında çıkacak Star Wars oyununun ilk oynanış tanıtımını dün gece yayınladı. Yaşanan büyük heyecan, videonun vadedilen coşkuyu yarattığını gösteriyor. Oynanış açısından, isyancı veya impatarluk olarak oynayabileceğiniz tek oyunculu bir hikaye modu sunuyor. Fakat oyunun asıl çekiciliği, çok oyunculu modlarda yatıyor.

Çok oyunculu tekliflerin hepsi takım tabanlı. Temel bir beşe beş mücadele seçeneği bulunuyor fakat oyunun kendine özgü çevrimiçi oynama modu daha karmaşık. Her biri kendine özel strateji gerektiren çeşitli hedeflerle üç ayrı göreve ayrılıyor. Oyuncular, diğer insanların takımlarına veya yapay zekaya karşı yarışabiliyor.

Gemi seçimine gelince; dört sınıf seçeneği var: Savaşçılar, önleyiciler, destek ve bombacılar. Geminizi (pilotunuzu da) yeni parçalar ve açılabilir yükseltmelerle düzenleyebilir ve geliştirebilirsiniz. Belki biraz tanıdık olsa da, kulağa harika geliyor. Fakat bu oyun ile EA’nın sunduğu tipik şeyler arasında, oyunu özellikle heyecan verici yapan bazı kayda değer farklılıklar var.

Stan Horaczek/Popular Science. Ç: O.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz