Yeni Çalışma, Kırmızı Et ile Kalp Hastalığı Arasındaki Bağlantıları Güçlendiriyor

Yaklaşık 20.000 kişi üzerinde yapılan gözlemsel bir çalışmada, daha fazla kırmızı et ve işlenmiş et tüketmenin, kalp sağlığının kötüye gitmesiyle ilişkili olduğu bulunmuş. Araştırma, iki gün önce Avrupa Kardiyoloji Derneği’nin çevrimiçi bilimsel kongresi AKD Önleyici Kardiyoloji 2021’de sunuldu. İngiltere’deki Queen Mary Üniversitesi’nde çalışan eş yazar Dr. Zehra Raisi-Estabrağ şöyle aktarıyor: “Yapılan önceki çalışmalarda, daha fazla … Yeni Çalışma, Kırmızı Et ile Kalp Hastalığı Arasındaki Bağlantıları Güçlendiriyor okumayı sürdür